Campanya de Crowdfunding Dignitat Blaugrana

Castellano / English / Italiano / Français / 日本人 / عربي

Un grup de socis i sòcies del FC Barcelona agrupats en la plataforma Dignitat Blaugrana hem interposat una DENÚNCIA, per un “presumpte delicte d’administració deslleial i/o corrupció entre particulars comés indiciàriament per algun membre de la Junta Directiva del club i/o dels seus Alts Executius”. En el nostre escrit, ens adrecem també contra els “responsables de la mercantil I3 Ventures S.L. i les empreses vinculades NSG Social Sciencies Ventures SL, Tantra Soft SA, Digital Side SA, Big Data Solutions SA y Futuric SA”.

Podeu veure el contingut íntegre de la denúncia al següent enllaç:
https://dignitatblaugrana.cat/la-denuncia/

Dignitat Blaugrana som un grup de socis, sòcies i simpatitzants barcelonistes que, veient la deriva que està tenint el club en els darrers temps, així com la gravetat dels possibles presumptes delictes relacionats amb l’anomenat afer “BarçaGate”, estem molt preocupats de la gestió i d’algunes de les accions que està realitzant l’actual Junta Directiva del FC Barcelona. Creiem que aquestes i d’altres accions poden estar perjudicant molt greument el present i el futur del nostre club.

Els socis denunciants volem deixar clar que no formem part de cap precandidatura ni de cap lobby econòmic, amb el que la nostra disponibilitat econòmica per afrontar els serveis jurídics per defensar la denúncia és limitada. 

A la vegada, volem agrair que, un cop vam fer pública la denúncia, diversos socis i sòcies del FC Barcelona es van adreçar a nosaltres amb la voluntat d’ajudar a contribuir econòmicament a les despeses de la denúncia. En aquest sentit, considerem que una manera transparent i efectiva de gestionar aquestes contribucions econòmiques és amb l’eina del crowdfunding

És per tot això que, si ets un soci/sòcia o simpatitzant barcelonista preocupat/da per la deriva de la Junta Directiva actual del FC Barcelona i vols contribuir econòmicament a ajudar a fer front a la despesa econòmica associada a la defensa de la denúncia (i evitar trobar-nos amb la possibilitat d’haver d’abandonar la denúncia abans de la seva resolució final), t’oferim aquest crowdfunding per poder contribuir a culminar aquest procés de denúncia, que creiem cabdal pel futur immediat del nostre Barça.

En aquest enllaç trobaràs la campanya de crowdfunding Dignitat Blaugrana:

https://www.totsuma.cat/projecte/1798/

També agrairem que ens seguíssiu a les nostres xarxes socials:

Twitter @DignitatBlaugrana
Instagram: DignitatBlaugrana
Facebook: https://www.facebook.com/DignitatBlaugrana/

Visca el Barça i Visca Catalunya!

Dignitat Blaugrana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *