Admissió de la denúncia presentada per Dignitat Blaugrana

EL JUTJAT D’INSTRUCCIÓ Nº 13 DE BARCELONA, ADMET LA DENÚNCIA PRESENTADA PER LA PLATAFORMA DIGNITAT BLAUGRANA, PER UN “PRESUMPTE DELICTE D’ADMINISTRACIÓ DESLLEIAL I/O CORRUPCIÓ ENTRE PARTICULARS” COMÈS INDICIÀRIAMENT PER ALGUNS MEMBRES DE LA JUNTA DIRECTIVA DEL CLUB I/O DELS SEUS ALTS EXECUTIUS.

Mitjançant una interlocutòria de data 21 de maig de 2020, el Jutjat  d’Instrucció nº 13 de Barcelona incoa les diligències prèvies i acorda practicar diverses diligències, entre les que destaquen:

 • Requeriment al legal representant del FCB perquè lliuri en un màxim de 24h als agents de la Unitat de Blanqueig i Delictes Econòmics de la MMEE la següent documentació:
  • Còpia dels contractes entre el Futbol Club Barcelona (FCB), seccions, fundacions, filials, delegacions… amb les empreses del grup NICESTREAM (NSG Social Science Ventures SL, i3 Ventures SL, Digital Side SA, Big Dat Solutions SA, Tantra Soft SA, Futuric SA … ), des de l’any 2017 a l’actualitat, així com factures i registres comptables que documentin els abonaments, amb els justificants de les transferències.
  • Identificar la persona o persones que van exercir de mediadors en l’adjudicació dels contractes i que van negociar condicions, imports i que van supervisar l’execució.
  • Informar i aportar normativa interna del Club en relació amb els requisits de contractació, imports i òrgans competents de l’adjudicació.
  • Lliurar còpia de les actes de les juntes directives celebrades entre febrer de 2020 i l’actualitat, tant presencials com telemàtiques, especialment les que tracten els aspectes de la contractació entre el Club i i3 Ventures i les empreses vinculades al grup NICESTREAM o Carlos Ibáñez Constantí per la prestació de servei de monitorització o comunicació, o una altra prestació diferent, l’encàrrec efectuat a PWC o les dimissions de directius.
  • Es requereix també es procedeixi a la identificació dels responsables del Compliment Normatiu del Club (principalment Noelia Romero), per obtenir documentació de què es disposa sobre la contractació amb NICESTREAM i empreses vinculades, fins a l’actualitat, i els informes elaborats prèviament a la contractació i posteriorment sobre les possibles irregularitats comeses en l’adjudicació del servei.
  • Requeriment a Price Waterhouse Cooper (PWC) perquè aporti l’informe o auditoria que li va encarregar el FCB per analitzar els contractes i pagaments realitzats a i3 Ventures.

Podeu veure el contingut íntegre de la denúncia al següent enllaç:

Dignitat Blaugrana és un grup de barcelonistes que, veient la deriva que està tenint el club en els darrers temps, vol “alertar del perill de què no es controli les accions que realitza l’actual Junta Directiva del FC. Barcelona”. La plataforma creu que aquestes accions poden perjudicar greument el present i el futur del club. 

Els denunciants volen deixar clar que darrera d’aquesta denúncia “no hi ha cap mena d’electoralisme i que només volen preservar els interessos i el patrimoni del Futbol Club Barcelona”.

Visca el Barça i Visca Catalunya!

Barcelona, 17 de juny del 2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.